Kuidas tühistada tellimus
Tühistamine lõpetab plaani jooksva kuu lõpus - seni säilib juurdepääs plaani funktsioonidele ja enne seda saate ümber mõelda.
- 1
Klõpsake külgribal Settings ja avage vahekaart Plan & billing.
- 2
Klõpsake kaardil Plan nuppu Cancel subscription.
- 3
Lugege kinnitust: tellimus lõpeb jooksva kuu lõpus, plaan jääb seni aktiivseks ja viimane arve - selle kuu tellimuste või kuu miinimumi eest, kui see on suurem - võetakse kuu lõpus. Klõpsake Yes, cancel subscription (või Keep subscription, kui mõtlete ümber).
- 4
Ilmub kinnitus "Subscription cancelled successfully.". Kaardil Plan on nüüd märgis Cancels on … ja teade Your subscription ends on ….
- 5
Mõtlesite enne seda kuupäeva ümber? Klõpsake Resubscribe - Your subscription will continue.
Hea teada
- Juurdepääsu plaani funktsioonidele kaotate kuu lõpus, mitte kohe.
- Kui tellimus lõpeb, läheb organisatsioon tagasi plaanile FREE ja tasuta täitmised täiendatakse - täitmine jätkub, kuni tasuta täitmisi jagub.